Definitivament, un dels meus restaurants preferits d'Andorra, per no dir el que més o del món. Tant l'Andrea com la resta de l'equip són encantadors i molt professionals, només d'entrar ja et sents com a casa, et tracten com un rei.Possiblement la millor marisqueria de la Massana i les valls del nord. Restaurant Andrea Andorra, cada plat de marisc que oferim és elaborat amb els millors productes del mar

Possiblement la millor marisqueria de la Massana i les valls del nord. Restaurant Andrea Andorra, cada plat de marisc que oferim és elaborat amb els millors productes que el mar ens ofereix. Des de la frescor dels nostres peixos i mariscs fins a la qualitat excepcional de les nostres carns, tota la nostra matèria primera és seleccionada amb cura per l'Andreia amb la finalitat de garantir la màxima excel·lència en cada àpat.

Possiblement la millor marisqueria de la Massana i les valls del nord. Restaurant Andrea Andorra, cada plat de marisc que oferim és elaborat amb els millors productes que la mar ens ofereix. Des de la frescor dels nostres peixos i mariscs fins a la qualitat excepcional de les nostres carns, tota la nostra matèria primera és seleccionada amb cura per l’Andreia amb la finalitat de garantir la màxima excel·lència en cada àpat.
Possiblement la millor marisqueria de la Massana i les valls del nord. Restaurant Andrea Andorra, cada plat de marisc que oferim és elaborat amb els millors productes del marDeixa’t sorprendre per la combinació única de sabors i textures, mentre et submergeixes en una experiència gastronòmica incomparable. Vine i descobreix el plaer de la bona gastronomia a Restaurant Andrea.
Bon profit! 🌟🍷

Possiblement la millor marisqueria de la Massana i les valls del nord. Restaurant Andrea Andorra, cada plat de marisc que oferim és elaborat amb els millors productes del mar